Du har inga produkter i din varukorg.

Du har inga produkter att jämföra.

Sk

Mosaikbord

Mosaikbord

Marockanska mosaikbord gjorda för hand av lokala producenter. Borden kan användas utomhus eller som en inomhusmöbel. Det går även att specialbeställa bord efter egna önskemål.

 

Marockanska bord med handgjort kakel

Vill du inreda med ett mosaikbord med äkta marockanskt kakel på bordet? I vårt stora sortiment kommer du utan tvekan att hitta det du söker. Välj ett bord med mosaik som passar för din uteplats eller ha den som en inomhusmöbel. Allt kakel tillverkas för hand på plats i Marocko av lokala producenter, vilket gör att det är äkta hantverk som du köper från oss.

 

Olika färger och storlekar

Du hittar en mängd färger och storlekar på våra mosaikbord. Välj ett större för att ha som matbord eller ett mindre som sidobord. Vi har allt från runda till rektangulära som alla kan levereras omgående, och vi kan även ta fram bord på beställning. På det viset kan du få ett marockanskt bord som är helt efter dina önskemål, och du får självfallet även välja den mosaik som du vill ha på bordet.

 

Hög kvalitet från lokala producenter

Om du letar efter marockanska bord av hög kvalitet har du hittat rätt. Vi är noga med att tillverkningen i Marocko sker under rättvisa förhållanden, och då vi arbetar med lokala producenter hjälper vi dem att utvecklas. Skapa en orientalisk känsla i ditt hem eller på din uteplats redan idag med ett av dessa vackra bord. 
 Mosaikskivan bör skyddas vintertid för att inte frostskadas.

Mest visade
Stigande ordning

Rutnät Lista

9 per sida

Artiklar 1 till 9 av totalt 72

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mest visade
Stigande ordning

Rutnät Lista

9 per sida

Artiklar 1 till 9 av totalt 72

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5